ایرنا:رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مصرع از شعر که «من نه آن باشم که روز جنگ بینی پشت من» درباره حضور خود در انتخابات گفت : در صورت احساس وظیفه خواهم آمد و در زندگی هیچگاه هراس از مشکلات مانع اقدام من نشده و نخواهد شد.
کد خبر: ۵۹۴۶۴
آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با جمعی از پزشکان افزود: راحت طلبی در زندگی اجتماعی عامل تعیین کننده ای در تصمیمات من نیست . وی در عین حال گفت : از سالها قبل به این منطق پایبندم که راه درست مدیریت کشور این است که راه حضور دیگران را هموار کنیم . آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به ضرورت توجه به بهره وری برای ایجاد تحولی اساسی ، گفت : زیربناها و زیرساخت در کشور مهیاست تا با یک جهش جامعه را پیشرفته و مترقی ببینیم . وی با اشاره به این که انسان ، طبیعت و ابزار 3 ضلع اساسی حرکت درست جامعه هستند ، اظهار کرد: اگر به هر یک از اضلاع این مثلث به اندازه سهم و ارزش آنان در برنامه ریزی ها و تصمیم سازی ها نگریسته شود ، جامعه به سمت دانایی محوری پیش خواهد رفت . وی جامعه پزشکی کشور را به لحاظ نیروهای مستعد در تاثیربخشی جامعه برای تحصیل علوم و فنون پیشرفته با اهمیت دانست و مسوولیت این قشر را در جهت تحرک جامعه برای رسیدن به شاخص های چشم انداز 20
ساله توسعه کشور در بخش بهداشت «بسیار سنگین» توصیف کرد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله راهکارهای اساسی جامعه برای رفع مشکل بهداشت و درمان را بیمه واقعی دانست و گفت : با توجه به امکانات و ظرفیت های موجود این کار شدنی است و سخت نیست . وی همچنین بر اهمیت دانش مدیریت پزشکی در جهت تاثیرگذاری و ارتقای بهره وری تاکید کرد. هاشمی رفسنجانی گفت : با توجه به مجموعه مستعد ، اعم از آموزشی ، درمانی و بهداشتی و با وجود بسترهای مناسب ، ایران می تواند به قطب نیرومند بهداشت و درمان تبدیل شود.