بوش خواستار همکاری اروپا و امریکا شد

جام جم آنلاین: جورج بوش اختلاف با اروپا بر سر عراق را به عنوان «عدم توافق گذرای دولت ها» رد کرد و خواستار همکاری بیشتر امریکا و اروپا ، از جمله حمایت بیشتر اروپا از دولت عراق شد.
کد خبر: ۵۹۴۴۳

به گزارش آسوشیتدپرس از بروکسل ، بوش در سخنانی برای مصرف اروپا و امریکا گفت:«حالا زمان آن است که دمکراسی های ریشه دار کمک سیاسی ، اقتصادی و امنیتی ملموسی به جدیدترین دمکراسی دنیا بدهند».
بوش که سفر 5 روزه اروپایی خود را از بروکسل ، مرکز اتحادیه اروپا و ناتو ، آغاز کرد ، قرار است امشب شام را با ژاک شیراک ، یکی از صریح اللهجه ترین منتقدان خود صرف کند.
علی رغم تقاضای بوش برای کنار نهادن اختلاف های گذشته ، اختلاف ها بر سر عراق پس از جنگ ، موضوع هسته ای ایران ، پیشنهاد اتحادیه اروپا برای خاتمه دادن به تحریم تسلیحاتی 15 ساله چین و پیمان مربوط به گرم شدن هوای جهان ، همچنان باقی است و نزدیکان بوش اعتراف کردند که هنوز کارهای زیادی در این زمینه ها باقی است اما حرفهای بوش آشکارا آشتی طلبانه بود و مشاوران او گفتند امید این وجود دارد که حرفهای او به گفتگوهای بیشتر و سردتر ، منجر شود.
بوش در نطقی از پیش آماده شده که قبلا خلاصه ای از آن انتشار یافته بود ، گفت: در شرایطی که مشاجرات گذشته رنگ می بازند و وظایف بزرگ آشکارا می شوند ، بیایید عصر جدید وحدت اروپا - امریکا را شروع کنیم.
وی گفت: هیچ مشاجره موقتی ، هیچ مخالفت گذرای دولت ها ، هیچ قدرتی در زمین هرگز ما را دچار تفرقه نخواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها