والیبال ناشنوایان و بازیکن تحمیلی معاون وزارت ورزش

محمد ترکاشوند اهل اعتراض و خود شیرینی نیست، حتی زمانی که از بهترین‌های والیبال آسیا بود و لقب جیبای ـ بهترین بازیکن برزیل و جهان ـ والیبال ایران را گرفت، باز موقر و اخلاقمند عمل کرد و سمبل ورزشکاران توپ و تور شد و برای حفظ شان و منزلت مربیان کشورمان حاضر نشد تحت هر شرایطی زیر دست مربی نامداری همچون ولاسکو بایستد، چراکه اعتقاد داشته و دارد احترام امامزاده را متولی آن باید نگه دارد. او البته تاوان این طرز تفکر را داد و دو سال بیرون ازگود ایستاد، ولی نپذیرفت توپ جمع‌کن صرف باشد و به آن فخر بورزد.
کد خبر: ۵۹۴۱۴۴

ترکاشوند اما بیکار نماند و بتازگی تیم ناشنوایان ایران را به مقام سوم المپیک ناشنوایان در بلغارستان رساند تا در نخستین تجربه بین‌المللی خود سر بلند برگردد.

با وی تماس گرفتیم، از همه چیز راضی بود، ولی از برخورد غیرورزشی معاون قهرمانی وزارت ورزش بشدت شاکی بود. ترکاشوند در تشریح این مساله گفت: قبل از اعزام تیم به بلغارستان دکتر حمید سجادی از من خواست پاسور سوم تیم را انتخاب کنم ولی چون فاصله او با پاسور دوم خیلی زیاد بود زیر بار این توصیه نرفتم. آخر واقعا گناه داشت که حق یک جوان بی‌پناه و بی‌زبان را بخوریم. این برخورد من انگار خوشایند سجادی نبود و حکم کرد بازیکن سفارشی همراه کاروان باشد و این بازیکن درد سرهای زیادی را برای تیم به وجود آورد. به ناچار از سرپرست گروه خواهش کردم وی را به جایی دیگر بفرستد اما با کمال تعجب در زمان بازگشت و در دادن جوایز به بازیکن مورد نظر که فقط تماشاگر بود همانند اعضای تیم 15 سکه دادند و به من و همکارانم در کادر فنی، نعمت مقیمی که عمرش را برای والیبال ناشنوایان گذاشته، 5 سکه تعلق گرفت تا به این صورت چوب نافرمانی مرا کادر فنی بخورد.

البته در ورزش ایران این گونه رفتارها کم نبوده است ولی از یک مسئول که خود قهرمان بوده و دردآشناست واقعا بعید است.

جمشید حمیدی ‌/ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها