وزیر بهداشت: اجرای پزشک خانواده 15 سال ‌زمان ‌می‌خواهد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که پزشک خانواده قطعا اجرایی می‌شود، گفت: این طرح با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه است که در این زمینه کارگروهی مشخص شده تا این موضوع را آسیب‌شناسی کند.
کد خبر: ۵۹۲۴۶۱

به گزارش فارس، سیدحسن هاشمی افزود: اجرای طرح پزشک خانواده به ده تا 15 سال زمان نیاز دارد.هاشمی ادامه داد: در استان‌هایی که این طرح در حال اجراست، سعی می‌شود حمایت و نیرو در آن استان‌ها متمرکز شود و استان جدیدی برای اجرای طرح پزشک خانواده آغاز نمی‌شود تا این‌که رفع اشکال کرده و بعد از آن این طرح را در کل کشور گسترش دهیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: اجرای پزشک خانواده باید ادامه پیدا کند که اکنون اجرای این طرح با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه است که در این زمینه کارگروهی مشخص شده تا این موضوع را آسیب‌شناسی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها