
به گزارش واحد مرکزی خبر، با افتتاح این پل جاده قدیم شهرکرد - اردل به ایذه در استان خوزستان که به علت آبگیری سد کارون 4 به زیر آب رفته بود احیاء میشود.
معاون اجرایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: برای ساخت این پل 29 میلیارد تومان هزینه شده است و برای ساخت جاده های طرفین آن هم 24 میلیارد تومان اختصاص یافت.
سلیمی نیا گفت : طراحی، ساخت و نصب پل بزرگ زیرقوسی سد کارون 4 به عنوان بزرگ ترین پل زیر قوسی خاورمیانه بدست مهندسان داخلی اجرا شده است و 200متخصص ایرانی در روند نصب و ساخت این پل مشغول فعالیت هستند.
وی گفت : با بهره برداری از این پل قوسی، بار ترافیکی محور ارتباطی بروجن - لردگان به ایذه و خوزستان کاهش یافته و تردد از شهرکرد به خوزستان افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه عرشه این پل، دارای یک هزار و 212 قطعه است،افزود: این پل به طول 378 متر و دهانه قوس 300 متر در کارخانه ماشین سازی اراک تولید شد. سلیمی نیا گفت: برای ساخت این پل، سه هزار و 750 تن سازه فلزی استفاده شده است.
معاون اجرایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با اشاره به ظرفیت بالقوه این پل برای توسعه گردشگری افزود: ارتفاع این پل از کف دره 250 متر و فاصله آن از سطح آب دریاچه در بالاترین حد آبگیری 72 متر است که می تواند نقش مهمی در جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگری ایفا کند.
او پیش بینی کرد با اتمام ساخت جاده های طرفین، این طرح تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
مرور بزرگ ترین جنجال های تاریخ جام جهانی (8)