برای دیدار با داماش

کاروان استقلال به رشت رسید

بازگشت بیگ‌زاده و ساموئل به تمرینات استقلال

هاشم بیگ زاده و جی لوید ساموئل با پشت سر گذاشتن دوران آسیب دیدگی ، در تمرینات گروهی بازگشته و نرم دویدن را آغاز کردند .
کد خبر: ۵۸۸۰۳۹
بازگشت بیگ‌زاده و ساموئل به تمرینات استقلال


به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین عصر دیروز استقلال از ساعت 18:30 در کمپ زنده‌یاد حجازی آغاز شد.
*آندرانیک تیموریان، گوران لاوره و احمد جمشیدیان غایبان این نوبت تمرین استقلال بودند.
*تعدادی از هواداران پیش از شروع تمرین برای تیم استقلال گوسفندی را قربانی کردند.
*بیش از 100 تماشاگر برای تماشای این نوبت از تمرین به کمپ استقلال آمده بودند.
*پژمان نوری و امیرحسین صادقی به همراه فرزندان خود در تمرین حضور پیدا کرده بودند.
*علی ضیاء مجری برنامه‌های تلویزیونی در تمرین استقلال حاضر شد. او به همراه گروه فیلمبرداری خود مصاحبه‌ای با سرمربی استقلال داشت.
*استقبال بسیار زیادی از سوی اصحاب رسانه و عکاسان از این نوبت تمرینی استقلال شده بود.
*جی‌لوید ساموئل و هاشم بیگ‌زاده که دوران مصدومیت خود را طی کردند پس از رفع این مهم، از امروز تمرینات نرم‌دوی‌شان را شروع کردند.
*منصور پورحیدری، دکتر امین نوروزی، سیروس دین‌محمدی و شاهرخ بیانی از جمله حاضران در این نوبت تمرینی استقلال بودند.
*بازیکنان پس از دویدن زیر نظر امیر حاج‌قاسم، به انجام تمرینات تاکتیکی پرداختند و سپس در 3 گروه به بازی فوتبال درون تیمی پرداختند.
*دروازه‌بانان استقلال نیز زیر نظر حمید بابازاده به صورت اختصاصی تمرین کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها