به دلیل پایین بودن قیمت فروش این محصول، کشاورزان تمایلی به برداشت آن ندارند

هندوانه در زنجان، کیلویی 70 تومان!

زمان چشیدن طعم شیرین تلاش یکساله هندوانه‌کاران زنجانی فرا رسیده، اما پایین‌بودن قیمت این محصول که در بهترین حالت به کیلویی 70 تومان می‌رسد،‌ این شیرینی را به کام آنها تلخ کرده است.
کد خبر: ۵۸۷۸۵۷

وجود هندوانه‌های مازاد در بازار از یک سو و انسداد مرزها هنگام برداشت این محصول از سوی دیگر موجب شده امکان صادرات این محصول ناممکن شود و بازار داخلی نیز به دلیل اشباع، ظرفیت پذیرش این محصول را ندارد.

این عوامل در مجموع موجب کاهش شدید قیمت هندوانه در مزارع شده است و به همین دلیل اکنون در برخی روستاها و نقاط استان زنجان کشاورزان تمایلی برای برداشت هندوانه ندارند. در برخی مزارع نیز کشاورزان هندوانه را در محل به قیمت بسیار ناچیز و به شرط این‌که خریدار خود هندوانه‌ها را از مزرعه بچیند، می‌فروشند.

یک کشاورز زنجانی در این‌باره به فارس گفت: اکنون برخی کشاورزان هندوانه را کیلویی 70 تومان یا حتی پایین‌تر از آن نیز می‌فروشند.بابک شاهمرادی با بیان این‌که هر کیلو هندوانه تا 120 تومان هزینه می‌برد، افزود: با این شرایط فروش هندوانه در کل ضرر است.

وی قیمت تخم هندوانه را 80 تا 120 هزار تومان اعلام و گفت: برخی انواع تخم هندوانه‌های پرمحصول و باکیفیت نیز تا 1.5 میلیون تومان از سوی کشاورزان خریداری می‌‌شود.

کشاورز زنجانی با بیان این‌که در سال گذشته ضرر زیادی به دلیل پایین بودن قیمت هندوانه متحمل شده است، یادآور شد: سال گذشته به علت قیمت پایین، 200 تن محصول خود را برداشت نکردیم.

وی با بیان این‌که در زمانی که محصول هندوانه زنجان برداشت می‌شود، متاسفانه مرزها به دلایلی بسته می‌شود، گفت: بسته شدن مرز کاهش قیمت هندوانه را به دنبال دارد.شاهمرادی با بیان این‌که انصاف نیست به هر دلیلی کشاورزان متضرر شوند، افزود: اکنون هندوانه در بسیاری از نقاط استان برداشت می‌شود و مسئولان باید کمک کنند تا وضع کشاورزان بهتر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها