تاکنون 400 میلیارد ریال خسارت به راه‌های سیستان و بلوچستان وارد شده است

خسارت سیل در شهرستان‌های بافق و بهاباد

به دنبال بارش‌ شدید و وقوع سیلاب در برخی استان‌های جنوبی کشور طی هفته‌های گذشته، شهرستان‌های بافق و بهاباد در استان یزد نیز از این حادثه در امان نماند و طی روزهای گذشته بر اثر بارندگی شدید و وقوع سیلاب، خسارت بسیاری به مزارع کشاورزی، راه‌ها، خودروها و منازل مسکونی در این دو شهرستان وارد آمد.
کد خبر: ۵۸۷۸۵۶

در بسیاری از نقاط، گل و لای وارد منازل مردم شده و اسباب و اثاثیه آنها را تخریب کرده است. در برخی مناطق بافق نیز خودروها در گل‌ولای گیر کرده‌ و امکان خروج و امدادرسانی به آنها وجود ندارد. یک خودرو نیز روز دوشنبه به دنبال معلق شدن در سیلاب، واژگون شده و یکی از سرنشینان خودرو مفقود شده است.

مهدی خاوری، فرماندار بافق با بیان این که خسارت زیادی در منطقه به بار آمده و نیاز به ورود مسئولان استانی بشدت احساس می‌شود، گفت: این سیلاب تاکنون بیش از پنج میلیارد تومان خسارت به بار آورده است.

خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان

مدیر راهداری راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان با بیان این که بر اثر طغیان رودخانه‌های محلی، محور کنارک ـ جاسک دیروز مسدود شد، تعداد محورهای مسدود شده در سیستان و بلوچستان بر اثر بارندگی‌های اخیر را سه محور عنوان کرد و گفت: بجز محور فوق، دو محور ایرانشهر ـ مهرستان و ایرانشهر ـ خیرآباد از هفته گذشته مسدود است و تا زمان فروکش کردن آب رودخانه‌ها نمی‌توان برای بازگشایی آن اقدام کرد.

عزیزالله درخوش در گفت‌وگو با فارس افزود: طی دو هفته اخیر شدت بارندگی‌ها به تاسیسات، زیربناها، بخش کشاورزی و خانه‌های روستایی تعدادی از شهرستان‌های سیستان و بلوچستان ازجمله ایرانشهر، قصرقند و سراوان خسارت وارد کرد.

وی تصریح کرد: در سه مرحله وقوع سیل که به طغیان رودخانه‌ها و بروز خسارت در منطقه منجر شد، بالغ بر 400 میلیارد ریال خسارت به راه‌های اصلی، فرعی و روستایی وارد شده است.

فرماندار نیکشهر نیز با بیان این که سیل بیش از 130 میلیارد تومان خسارت در این شهرستان به جا گذاشته است، گفت:‌‌ 40 هزار هکتار از باغ‌های خرما نابود شد.

صاحبگل صالحی با بیان این که بارندگی‌ها طی چند روز گذشته خسارت سنگینی به بخش‌های مختلف کشاورزی آبخیز‌داری، عمرانی و زیرساخت‌ها وارد کرده است، افزود: بیشترین خسارت وارده به بخش نخلستان‌های نیکشهر است.فرماندار خاش گفت: بر اثر شدت بارندگی‌های اخیر منازل مسکونی روستایی بیش از 50 تا 80 درصد تخریب شده‌ است.

علیرضا شهرکی با بیان این که 70 درصد قنوات به صورت صددرصد تخریب شده‌ است، افزود: شبکه‌های آب روستایی 40 درصد ، خطوط انتقال برق 35 درصد، راه‌های عشایری و خاکی 95 درصد و بناها راه‌های آسفالته 40 درصد تخریب شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها