تیم منتخب بازیکنان خارجی قهرمان شد

نخستین دوره رقابت های بین المللی بسکتبال جام خلیج فارس و بزرگداشت دهه فجر، عصر دیروز با قهرمانی تیم منتخب بازیکنان خارجی لیگ برتر و نایب قهرمانی تیم ملی کشورمان پایان یافت.
کد خبر: ۵۸۶۶۰

در دیدار فینال تیم منتخب با برتری 95بر 91مقابل تیم ملی ایران ، جایزه 70 میلیون ریالی مقام نخست را از آن خود کرد و تیم ایران دوم شد.
تیم بسکتبال المنامه بحرین با قبول سومین شکست خود در برابر پگاه فارس باید دست خالی به کشورش برگردد.
به گزارش «جام جم»، این تیم که در دو بازی قبل در برابر تیم ملی ایران و امریکایی های منتخب در لیگ شکست خورده بود، روز گذشته در یک دیدار نزدیک و با حساب 79بر 85در برابر پگاه شیراز زانو زد.
در این دیدار نزدیک ، اگرچه المنامه شروعی خوب داشت و توانست با حفظ آهنگ بازی برتری خود را به پگاه تحمیل کرده و کوارتراول را 28بر 21به نام خود بنویسد، اما با شروع کوارتر دوم ، پگاه با رضا هنگام پور پراشتها ظاهر شد و نیمه را 45بر 43به رختکن رفت.
تلاش 2تیم در کوارتر سوم باز هم به نفع پگاه شیراز رقم خورد و وقتی که این تیم 20بر 18برنده شد تا کار به کوارتر چهارم کشیده شود، بازی در این 10دقیقه از همان حساسیت دقایق اول برخوردار بود.
بحرینی ها که سعی داشتند زیر حلقه خود را از نفوذهای بازیکنان شیراز محفوظ نگه دارند، در اجرای کارهای دفاعی دچار خطا می شدند و سرانجام این بازی را 85بر 79واگذار کردند. پگاه شیراز 3میلیون تومان جایزه نقدی این رقابت ها را به جیب زد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها