تخصیص ارز مرجع به کالاهای اساسی تا 3 ماه دیگر ادامه می‌یابد

دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: در مراجع تصمیم‌گیر به این نتیجه‌ رسیده‌اند که تا سه ماه دیگر ارز مرجع ۱۲۲۶ تومانی به هفت قلم کالای اساسی تعلق گیرد.
کد خبر: ۵۸۵۶۲۲

رضا باکری در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این‌که آیا برای ترخیص 11 هزار تن کره از گمرک ارز ۱۲۲۶ تومانی تخصیص یافت، اظهار کرد: شنیده‌ام به بانک مرکزی ابلاغ شده است تا سه ماه دیگر ارز مرجع به هفت قلم کالای اساسی تعلق گیرد، اما هنوز این ارز برای ترخیص محموله‌ها تخصیص نیافته است.

دبیر انجمن صنایع لبنی در پاسخ به این‌که مراجع تصمیم‌گیر کدام است، افزود: ظاهرا مراجع ارشد تصمیم‌گیر به این نتیجه رسیده‌اند.اخیرا معاون توسعه بازرگانی داخلی وزیر صنعت اعلام کرد: حسن روحانی رئیس جمهور به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده است که روند واردات کالاهای اساسی با ارز مرجع انجام شود.معاون گمرکی گمرک از ترخیص ۵۸ تن دارو از گمرک فرودگاه امام خمینی خبر داد و گفت: روند ترخیص روزانه دارو از این گمرک در روزهای آینده ادامه دارد. کل داروهای دپو شده در گمرک به دلیل اختلاف ارزی دستگاه‌ها 330 تن اعلام شده که به این ترتیب تاکنون حدود 15 درصد آن ترخیص شده است.

محمدرضا نادری در گفت‌وگو با ایرنا، با اشاره به صدور مجوز ترخیص دارو در گمرک با توجه به استقرار هیاتی از وزارت بهداشت و بانک مرکزی و آمادگی برای ترخیص دارو با دریافت ضمانت‌نامه بانکی برای واردکنندگانی که مشکل نقدینگی دارند، افزود: هیات‌های مستقر این دستگاه‌ها همکاری مناسبی را برای ترخیص داروها با گمرک انجام می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها