کوبا به کمک امریکا یا اروپا نیاز ندارد کاسترو: جورج بوش دیوانه است

جام جم آنلاین: فیدل کاسترو رهبر کوبا در نخستین واکنش به حملات اخیر دولت امریکا به رژیم خود گفت جورج بوش دیوانه است وی از شرایط اروپا نیز برای تجدید رابطه با کوبا انتقاد کرد
کد خبر: ۵۸۳۹۲
و گفت اروپایی ها طوری با ما رفتار می کنند که انگار محکوم به مرگ هستیم.
به گزارش آسوشیتدپرس کاسترو گفت کوبا بهشتی است که بدون کمک امریکا یا اروپا به زندگی خود به خوبی ادامه می دهد.
«کوبا به امریکا یا اروپا نیاز ندارد. خوشحالم که می توانم بگویم که کوبا به هیچ کمکی نیاز ندارد و یاد گرفته است بدون کمک دیگران زندگی کند.»
کاسترو با اشاره به سخنان اخیر وزیر خارجه جدید امریکا در زمینه ضرورت مبارزه با رژیم های استبدادی گفت اگر ماموریت دولت بوش مبارزه با استبداد است ماموریت ما شکست دادن امپراتوری هاست.
کاسترو گفت دولت بوش حامی فساد و شکنجه است. او گفت به سخنان 20 ژانویه بوش به دقت گوش دادم و «چهره شخصی دیوانه را دیدم».
سخنان وی که در کنفرانس بین المللی آموزش و پرورش در حضور نمایندگان 52 کشور سخن می گفت با استقبال حاضران روبه رو شد.
کاسترو ضمن دفاع از نظام سوسیالیستی کوبا گفت این کشور به مفهوم روحانی آن بهشت است و به بوش می گویم ما ترجیح می دهیم در بهشت بمیریم و در جهنم زنده نمانیم. کاسترو 78 ساله بیشتر نطق 5 ساعته خود را ایستاده ایراد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها