«کرار» با وجود قرارداد با استقلال منعی برای حضور در لیگ عراق ندارد

انصاری‌فرد؛ 6 ماه خانه‌نشینی یا بازگشت به پرسپولیس؟

پرسپولیس و تراکتورسازی در حالی شب گذشته در یکی از دو دیدار نخست لیگ سیزدهم به مصاف هم رفتند که از کریم انصاری‌فرد در ترکیب سفیدپوشان تبریزی خبری نبود. هرچند صادر نشدن کارت بازی این مهاجم دلیل اصلی غیبت او در بازی با پرسپولیس عنوان شد اما هیچ بعید نیست انصاری‌فرد دوباره به جمع قرمزها بازگردد.
کد خبر: ۵۸۲۶۱۹

ظاهرا با توجه به این‌که باشگاه پرسپولیس رضایت‌نامه انصاری‌فرد را در تاریخ سی‌ام تیر (پس از پایان زمان نقل و انتقالات) صادر کرده این بازیکن تا پایان نیم‌فصل لیگ سیزدهم نمی‌تواند برای تراکتورسازی به میدان برود. این‌که انصاری‌فرد شش ماه خانه نشین باشد یا دوباره به پرسپولیس برگردد، موضوعی است که در نشست امروز مسئولان دو باشگاه درباره آن تبادل نظر خواهد شد. البته راه سومی هم هست که باعث ادامه حضور انصاری‌فرد در تراکتورسازی می‌شود؛ این‌که دو باشگاه با یکدیگر به توافق برسند و سازمان لیگ هم با چشم‌پوشی روی قانون، مجوز بازی این مهاجم را صادر کند. هوشنگ نصیرزاده، رئیس کمیته تدوین مقررات فوتبال ایران هم با تائید این موضوع گفت: کریم انصاری‌فرد چون در زمان مقرر رضایت‌نامه نگرفته، نمی‌توانست با تیم دیگری قرارداد ببندد، مگر این‌که هیات‌رئیسه سازمان لیگ یا هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال به صورت ویژه برای این بازیکن مصوبه جدیدی صادر کند، در غیر این صورت این انتقال امکان‌پذیر نیست.

اما در شرایطی که پرسپولیسی‌ها به بازگشت کریم انصاری‌فرد امیدوار شده‌اند، استقلالی‌ها از بابت حرف و حدیث‌های پیش آمده درمورد جاسم کرار کمی نگران هستند. کرار که چند روز پیش با عقد قراردادی یکساله به استقلال پیوست، سه‌شنبه شب در هفته بیست‌و‌نهم رقابت‌های لیگ فوتبال باشگاهی عراق خوش درخشید و زمینه‌ساز برد 4 بر 2 النجف مقابل السلیمانیه شد. کرار دو گل از چهار گل تیمش را به ثمر رساند و دو بار نیز پاس گل داد. همین بازی باعث شد شائبه محرومیت احتمالی کرار و قرارداد غیرقانونی‌اش سرزبان‌ها بیفتد. میرشاد ماجدی، سرپرست استقلال در واکنش به این موضوع گفت: باشگاه استقلال با جاسم کرار به عنوان یک بازیکن آزاد قرارداد بسته است.

بازیکن آزاد به این معنی است که کرار از طرف باشگاهش، با ممانعت برای پیوستن به استقلال روبه‌رو نبوده و می‌تواند بلافاصله راهی تهران شود.نصیرزاده در این باره نیز گفت: جاسم کرار یک بازیکن بین‌المللی است و زمان نقل و انتقالش متفاوت است. به همین دلیل او با وجود همراهی تیم عراقی می‌تواند به تیم دیگری هم بپیوندد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها