کشته و مجروح شدن 39 نظامی کلمبیایی در حمله چریک های فارک
جام جم آنلاین: یک سخنگوی ارتش کلمبیا اعلام کرد روز سه شنبه اول فوریه در یکی از مرگبارترین حملات چریک های مارکسیست فارک علیه یک پاسگاه نظامی در جنوب غربی کلمبیا 14 سرباز کشته و 25 سرباز مجروح شدند.
کد خبر: ۵۸۲۶۰
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه,یک سخنگوی ارتش کلمبیا گفت حوالی ساعت 2 و 40 دقیقه بامداد سه شنبه اعضای «جبهه 29» چریک های فارک دست به حمله علیه یک پاسگاه نظامی در بخش ایسکوئانده واقع در 700 کیلومتری جنوب غربی بوگوتا زدند. در این حمله که 3 ساعت به طول انجامید 14 سرباز کشته و 25 سرباز مجروح شدند.در پی این حمله نیروهای دولتی با پشتیبانی بالگردها و قایق های تندرو ارتش به تعقیب مهاجمان در بخش ایسکوئانده یکی از مناطق عمده کشت کوکائین در کلمبیا پرداخته اند.
نیروهای مسلح انقلابی کلمبیا «فارک» با گرایش مارکسیستی در سال 1964 میلادی توسط مانوئل مارولاندا ملقب به «تیروفیخو» تاسیس شد. فارک دارای 17 هزار نیرو است که در حدود 120 جبهه در کشور کلمبیا مستقر هستند.