صالحی: ملت مصر با هوشیاری از بحران عبور خواهد کرد

وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای مصری خود ابراز امیدواری کرد، ملت مصر با هوشیاری و درایت سیاسی خود به سلامت از این بحران عبور کند.
کد خبر: ۵۸۲۲۶۳

به گزارش واحد مرکزی خبر،‌ علی‌اکبر صالحی در این گفت‌وگوی تلفنی تصریح کرد: مصر دارای جایگاه مهمی در منطقه است و امیدواریم همه طرف‌ها و نخبگان سیاسی بتوانند با همدلی در خصوص تقویت انسجام و وحدت ملی کشور گام بردارند.

وزیر خارجه کشورمان اظهار امیدواری کرد، دو کشور بتوانند هرچه زودتر مسائل محوری منطقه ازجمله فلسطین و راهکار سیاسی بحران سوریه را مورد توجه و گفت‌وگوی بیشتر قرار دهند. نبیل فهمی، وزیر خارجه مصر نیز با ابراز خرسندی از گفت‌وگوهای انجام شده در این تماس تلفنی، افزود: امیدواریم بتوانیم هرچه زودتر در فرصتی مناسب در خصوص مسائل مورد علاقه و تحولات مهم منطقه‌ای تبادل نظر کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها