پاسخ شرکت مخابرات ایران به گزارش «جام جم»:
امکانات مخابراتی شرکت فرودگاه های کشور باید افزایش یابد
روزنامه «جام جم» 21دیماه در گزارشی به بررسی وضعیت خطوط حساس مخابراتی در فضای پروازی و راداری کشور و قطع ناگهانی این خطوط پرداخت.
کد خبر: ۵۸۰۶۷
در همین حال ، شرکت مخابرات ایران در واکنش به این گزارش ، افزایش امکانات مخابراتی شرکت فرودگاه های کشور را راه حل قطع مکرر خطوط ارتباطی فضای پروازی کشور دانست. متن این پاسخ به این شرح است:
با بررسی های انجام شده از سوی شرکت مخابرات ایران و استعلام درخصوص این مطلب از واحدهای ذی ربط، مشخص شد که در روز چهارشنبه 16 دی ماه 83 ، به دلیل عملیات احداث جاده توسط شهرداری شریف آباد ، قطعی در روی فیبر نوری در حدفاصل تهران تا گرمسار از ساعت 9:31 تا ساعت 13:41 به وقوع پیوست که با توجه به نیاز سازمان هواپیمایی کشوری کانال های آن سازمان از مسیر دیگری قبل از ترمیم در ساعت 10:30 برقرار شد که متعاقب آن نامه تشکر آن سازمان نیز در این مورد دریافت شد. ضمنا با توجه به مذاکرات قبلی و همچنین مکاتبات صورت گرفته با سازمان هواپیمایی ، این سازمان درخواست مسیرهای Backup و یا ریستوریشن کرده بود که با توجه به قراردادهای صادره ، هیچ گونه اقدامی از جانب آن سازمان به عمل نیامد. بدیهی است در صورت وجود حساسیت ، آن سازمان می بایست نسبت به عقد قرارداد برای مسیرهای موازی اقدام می کرد که متاسفانه در این مورد حساسیت لازم را که حتما ناشی از عدم نیاز بوده است ، اقدام جدی به عمل نیاورد. در ضمن روز شنبه 20 دی ماه 83 نیز پاورسیستم های فیبرنوری در وردآورد کرج ساعت 5:50 از مدار خارج شد که با تلاشهای به عمل آمده در ساعت 7:10 این مدار هم وارد شبکه شده است .