گسترش همکاری های اقتصادی ترکیه با کشورهای آسیا - اقیانوسیه

جام جم آنلاین: ترکیه قصد دارد روابط تجاری خود را با کشورهای آسیا و اقیانوسیه گسترش دهد. به گزارش خبرگزاری شین هوا این کشور تا پنج سال آینده سطح مبادلات تجاری خود را با کشورهای این منطقه به 8 میلیارد دلار خواهد رساند.
کد خبر: ۵۷۶۷۴

براساس این گزارش چین اولین کشوری است که در این خصوص مدنظر ترکیه است و این کشور می کوشد سطح تبادلات تجاری خود را با این کشور پرجمعیت شرق آسیا افزایش دهد.
شین هوا به نقل از معاون وزیر تجارت و بازرگانی ترکیه گفت این کشور در این چارچوب با 40 کشور آسیا و اقیانوسیه پیمان همکاری متقابل امضا خواهد کرد. از جمله کشورهای موردنظر ترکیه که ممکن است انعقاد قرارداد با آنها در یک دوره پنج ساله تحقق یابد ، می توان به استرالیا ، چین ، اندونزی ، مالزی ، تایلند ، ژاپن ، کره جنوبی ، هند ، پاکستان ، نیوزلند ، ویتنام ، کامبوج ، افغانستان ، فیلیپین ، گینه پوبوآ و سنگاپور اشاره کرد.
به گفته کورساد توزمن ، وزیر بازرگانی ترکیه انتظار می رود سطح مبادلات تجاری این کشور با جهان در سال 2005 به 180 میلیارد دلار برسد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها