مامور قلابی پست در کمین سرقت از زنان در آسانسور

مامور قلابی پست که به بهانه تحویل بسته پستی باورود‌به آسانسور، زیورآلات خانم‌ها را سرقت می‌کند، تحت تعقیب پلیس قرار دارد.
کد خبر: ۵۷۴۹۷۹

به گزارش پلیس آگاهی تهران، چند روز پیش زنی با حضور در کلانتری 110 شهید محلاتی گفت: مرد جوانی در حالی که مرا تهدید به آزار و اذیت کرده بود، گردنبندم را داخل آسانسور مجتمع مسکونی محل سکونتم در میدان شهید محلاتی سرقت و پس از مجروح کردنم، فرار کرد.

با تشکیل پرونده‌ای در این زمینه و دستور قضایی، تحقیق در این زمینه در پلیس آگاهی تهران آغاز شد.

زن جوان پس از حضور در اداره شانزدهم پلیس آگاهی گفت: جوانی بیست‌و‌پنج ساله زنگ در خانه‌مان را به‌صدا‌درآورد و با معرفی خود به عنوان مأمور پست مدعی شد قصد تحویل دادن یک بسته پستی را دارد.

شاکی ادامه داد: برای تحویل گرفتن بسته پستی وارد آسانسور شدم و زمانی که به طبقه همکف رسیدم، هنگام خروج از آسانسور ناگهان این فرد مرا مقابل در آسانسور نگه‌داشت و در حالی که اجازه بسته شدن در آسانسور را نمی‌داد، با چاقو تهدید کرد که اگر مانع سرقت شوم، مرا مورد آزار و اذیت قرار خواهد داد و پس از سرقت گردنبند و زدن ضربه‌ای با چاقو به گردنم، از مجتمع خارج و با یک موتورسیکلت مشکی متواری شد.

شناسایی سرقت‌های مشابه

با شروع رسیدگی به پرونده، کارآگاهان اداره شانزدهم با بررسی شکایت‌های مشابه موفق به شناسایی دو فقره دیگر از سرقت‌ها به این روش در شرق تهران شدند که یکی از مالباخته‌ها گفت: شخصی زنگ واحد ما را به صدا درآورد و عنوان کرد پستچی هستم و از من خواست سند تفکیک شده آپارتمان را به او نشان دهم.

شاکی افزود: با آسانسور وقتی به پارکینگ رسیدم، جوانی را مقابل در آسانسور دیدم که با چاقو به سمت آسانسور آمد و مانع بسته شدن در شد و با تهدید چاقو، طلاهایم را سرقت و فرار کرد.

چهره‌نگاری مامور قلابی

در ادامه رسیدگی به این پرونده و با توجه به شناسایی تعدادی از مالباختگان، کارآگاهان به چهره‌نگاری مامور قلابی اداره پست پرداختند.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به سرقت‌های مشابه و به منظور شناسایی هویت و دستگیری متهم تحت تعقیب اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، دستور انتشار تصاویر به دست آمده، از سوی بازپرس پرونده صادر شده است. از شهروندانی که موفق به شناسایی تصاویر شده‌اند، درخواست می‌شود اطلاعات خود را در ارتباط با هویت، مخفیگاه یا محل تردد متهم پرونده با شماره تماس‌های 51055574 و 51055516 در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند. همچنین از شاکیان احتمالی که تاکنون برای شکایت اقدام نکرده و موفق به شناسایی تصویر متهم شده‌اند دعوت می‌شود به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها