فتحی پور: تحقیق و تفحص از بانک مرکزی توسط هیات رئیسه متوقف شد

تحقیق و تفحص از بانک مرکزی از سوی هیات رئیسه مجلس متوقف شد.
کد خبر: ۵۶۷۲۱۹

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نسبت به اعلام کم‌کاری این کمیسیون در تحقیق و تفحص‌ها که در گزارش نظارتی مجلس مطرح شد، واکنش نشان داد و گفت: 12 تحقیق و تفحص به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده که دو مورد آن را پس گرفتند و یکی از آنها رای نیاورد، تحقیق و تفحص از بانک مرکزی هم که رای آورد از سوی هیات رئیسه متوقف شد.

به گزارش مهر، ارسلان فتحی‌پور گفت: اکنون هیات تحقیق و تفحص از ستاد سوخت تشکیل شده و شش تحقیق و تفحص دیگر هم در زمان بررسی بودجه به کمیسیون ارائه شده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی از هیات رئیسه و معاون نظارت خواست تا گزارش‌های دقیقی تهیه کنند تا حق کمیسیون هم ضایع نشود.

باهنر در پاسخ به فتحی‌پور گفت: کمیسیون اقتصادی جزو کمیسیون‌های پرکار مجلس است. اگر آمار و ارقامی داده می‌شود برای این است که تشویق شویم تا کارها را سریع‌تر پیگیری کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها