پرسش‌ شورای رقابت از بانک مرکزی درباره ارز مبادله‌ای خودروسازان

رئیس شورای رقابت از ارسال نامه ‌فوری خود به بانک مرکزی برای تعیین تکلیف میزان اختصاص ارز مبادله‌ای به خودروسازان خبر داد و گفت: تنها منبع اطلاعاتی از میزان اختصاص ارز به خودروسازان بانک مرکزی است که هنوز پاسخی به نامه نداده است.
کد خبر: ۵۶۶۵۷۵

جمشید پژویان در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به این‌که اکنون تمام خودروسازان معتقدند همه اجزا و لوازم خودروهای تولیدی خود را با ارز آزاد خریداری می‌کنند، اظهار کرد: این امر هنوز برای شورای رقابت با ابهام مواجه است، چرا که بانک مرکزی از ارائه ارز مبادله‌ای به خودروسازان خبر می‌دهد.وی افزود: برای کسب اطلاع از این موضوع نامه فوری را به بانک مرکزی ارسال کرده‌ام تا این نهاد پولی و مالی کشور جزئیات اختصاص ارز مبادله‌ای به خودروسازان را روشن کند.

رئیس شورای رقابت ضمن بیان این مطلب که هنوز بانک مرکزی پاسخی را به شورای رقابت اعلام نکرده است، اضافه کرد: تنها منبع اطلاعاتی ما برای کسب میزان اختصاص ارز به خودروسازان بانک مرکزی است به نحوی که اگر مشخص شود خودروسازان تا چه میزان از ارز مبادله‌ای برای واردات استفاده کرده‌اند تعیین دستورالعمل قیمت بقیه خودروهایی که ارزبری بالایی دارند با سهولت بیشتری همراه خواهد شد.پژویان تصریح کرد: اکنون بانک مرکزی به دلیل ارسال نکردن اطلاعات خودروسازان، در آنالیز قیمتی بقیه خودروها با مشکلاتی مواجه شده است که امیدوارم در هفته جاری این موضوع برطرف شده و با ارسال اطلاعات مورد نیاز بانک مرکزی، بازار از بلاتکلیفی قیمتی این خودروها خارج شود.

رئیس شورای رقابت با بیان این‌که در جلسه آخر این شورا هیچ بحثی در رابطه با خودرو صورت نگرفته است، گفت: تا زمانی که بانک مرکزی نرخ تورم بخشی خودروهای باقیمانده را اعلام نکند شورا تصمیم جدیدی نخواهد گرفت.

وی تصریح کرد: بانک مرکزی برای محاسبه نرخ تورم بخشی خودروهای باقیمانده به اطلاعات جدیدی احتیاج داشت که ما از خودروسازان خواستیم تا این اطلاعات را در اختیارشان بگذارند تا تکمیل شدن بررسی‌ها نرخ تورم بخشی زودتر اعلام شود.

وی زمان دقیق مشخص شدن قیمت خودروهای باقیمانده را منوط به پایان یافتن محاسبات بانک مرکزی دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها