سهمیه بنزین خودروها و موتورسیکلت‌ها تغییر نکرد

سهمیه بنزین خرداد سه‌شنبه در کارت‌های سوخت است

با توجه به این که قیـــــمت حامل‌های سوخت تا روی​کارآمدن دولت یازدهم افزایش نخواهد یافت، سهمیه بنزین خرداد بدون تغییر در قیمت و حجم سهمیه در ساعات پایانی روز سه‌شنبه (سی و یکم اردیبهشت ماه) در کارت‌های سوخت خودرو خواهد بود.
کد خبر: ۵۶۴۲۷۴

به گزارش ایسنا، 60 لیتر سهمیه بنزین 400 تومانی خرداد‌ماه خودروهای سواری شخصی ساعت 24 سه‌شنبه در کارت‌های سوخت است.همچنین بعد از اتمام سهمیه بنزین یارانه‌ای، اجازه برداشت بنزین با نرخ 700 تومان نیز 300 لیتر در ماه است. البته مسئولان تاکید کرده‌اند که در صورت نیاز افراد هیچ مانعی برای عرضه بیش از این مقدار وجود ندارد و جایگاه‌داران سوخت می‌توانند با کارت سوختی که در اختیار دارند نسبت به عرضه بنزین 700 تومانی اقدام کنند.

همچنین سهمیه بنزین موتورسیکلت‌ها نیز مانند ماه‌های پیش 25 لیتر است که بامداد اول خرداد در کارت‌های سوخت خواهد بود. البته 60 درصد سهمیه بنزین موتورسیکلت‌هایی که نسبت به تعویض پلاک خود اقدام نکرده‌اند، کاهش خواهد یافت. این خبر در حـالی اعلام می‌شود که هــنوز ستاد مدیریت مصرف سوخت اطلاعیه رسمی در این خصوص صادر نکرده است.

افزایش شدید مصرف گازوئیل

همچنین در دو ماهه نخست امسال تاکنون مصرف گازوئیل نیروگـــــاه‌ها رشـــد تاریخی 142 درصدی را تجربه کرده است.به گزارش مهر، از آغاز امسال تاکنون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نزدیک به 900 میلیون لیتر نفت کوره و گازوئیل بیشتری تحویل نیروگاه‌های کشور داده که این موضوع افت شدید ذخایر سوخت مایع کشور را همراه داشته است.اکنون به طور متوسط روزانه حدود 94 میلیون لیتر گازوئیل در پالایشگاه‌های نفت تولید می‌شود که معادل تولید داخلی فقط گازوئیل در نیروگاه‌های کشور مصرف شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها