قربانعلی دری نجف آبادی در همایش مدیران مبارزه با مفاسد اجتماعی نیروی انتظامی در تهران افزود: دادستانی کل کشور در چارچوب وظایف خود آماده بررسی صلاحیت های قانونی افراد برای حضور در انتخابات است.
دعوت از زواره ای برای نامزدی ریاست جمهوری
چکاد دانشجویان مسلمان در نامه ای سرگشاده از سیدرضا زواره ای دعوت کرد ، نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود. در این نامه تصریح شده است : تجارب انتخابات چند دوره اخیر نشان می دهد که برای جلب آرائ عمومی با صرف هزینه های میلیاردی و دهها میلیاردی از شعارهای زیبا و مردم فریب استفاده شده است ؛ اما ماهیت واقعی متصدیان امور و مسوولان در عمل آنها مشخص می شود لذا توصیه به مردم فهیم در جریان انتخابات این است که عملکرد گذشته نامزدهای انتخاباتی را مد نظر قرار دهنده و براساس شناختی دقیق به گونه ای تصمیم بگیرند که پس از انتخابات پشیمان نشوند.
ولایتی: نباید پول نفت را صرف هزینه های جاری کنیم
فارس : علی اکبر ولایتی گفت : مملکت داری این نیست که نفت را بفروشیم و پولش را صرف هزینه های جاری مملکت کنیم . علی اکبر ولایتی در دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های سراسر کشور (جنبش اعتدال اسلامی) در پاسخ به سوالی درباره علت حضورش در صحنه رقابت انتخاباتی ، گفت : حضور من در انتخابات براساس تکلیف است . مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل با تاکید بر لزوم پرهیز از سیاه نمایی ها در کشور گفت : در کشور ما طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات فراوانی صورت گرفته ولی رخنه هایی هم به وجود آمده که در حوزه اقتصادی و فرهنگی کشور در سالهای پیش به فساد اقتصادی و فرهنگی منجر شد که بیشتر ناشی از تسامح و تساهل از سوی برخی بوده و این به هویت ملی و فرهنگی مردم ایران لطمه زد. وی همچنین تاسف بارترین آسیب در سالهای گذشته در کشور را در زمینه فساد اداری و مالی دانست .