این هم یک غذای فرانسوی

آموزش آشپزی: طرز تهیه کیش لورن

غذای سالم: راگوی فرانسوی

راگو یک غذای فرانسوی است که ایرانی‌ها خوب آن را می‌شناسند. راگو جزو غذاهای سالم و خوشمزه محسوب می‌شود.
کد خبر: ۵۵۸۶۳۰

 

مواد لازم
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: سه عدد
سیب‌زمینی (که بهتر است استامبولی باشد): ۳۰۰ گرم
هویج متوسط: ۲۵۰ گرم یا سه عدد متوسط
لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه‌ای: دو عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، روغن و رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم.
 
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا ابتدا پیاز‌ها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. وقتی که پیاز‌ها طلایی شدند نوبت گوشت است که آن را هم درون روغن تفت دهید. وقتی که آب گوشت کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به همراه زردچوبه کمی تفت بدهید. (البته در صورتی که مایل باشید می‌توانید گوشت را از غذا حذف کنید به این صورت غذایی گیاهی و کاملا سالم خواهید داشت.) حالا مقداری آب درون غذا بریزید. هویج‌ها را پوست کنده و حلقه‌حلقه کرده و همراه لوبیاسبزهایی که به اندازه دو سانتی‌م‌تر بریده شده به غذا اضافه کنید. در این غذا از سیب‌زمینی که بهتر است از نوع استامبولی باشد استفاده کنید. سیب‌زمینی استامبولی را خیس داده بعد آن را تمیز کنید و خوب بشویید. در این مرحله می‌توانید پوست آن را گرفته، ​ حلقه‌حلقه کرده و درون غذا بریزید، ولی در صورت تمایل می‌توانید سیب‌زمینی را که خوب تمیز کرده‌اید با پوست حلقه‌حلقه کرده و درون غذا بریزید. فلفل سبز دلمه‌ای را هم نگینی خرد کرده و درون ظرف بریزید. بگذارید که این غذا آرام بپزد و در آخر پخت نمک و فلفل هم اضافه کرده و غذا را نوش‌جان کنید.
 
>> جام جم/ چاردیواری
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها