فریب دختران دم بخت از سوی روانپزشک قلابی

مردی که با جعل عنوان روانپزشک در سایت‌های همسریابی دختران دم بخت را فریب داده و از آنها کلاهبرداری می‌کرد، از سوی پلیس فتای استان خراسان‌رضوی دستگیر شد.
کد خبر: ۵۵۷۱۴۱

به گزارش جام‌جم، سرهنگ عرفانی، رئیس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی در این باره گفت: هفته گذشته دختر جوانی با حضور در پلیس فتای استان خراسان‌رضوی علیه مردی به اتهام سرقت میلیونی شکایت کرد.

در تحقیق از شاکی معلوم شد او چندی پیش در یک سایت اینترنتی همسریابی ثبت‌نام کرده و همان جا با مردی که خودش را روانپزشک معرفی می‌کرده، آشنا شده و پس از ارتباط اینترنتی متوجه شده والدین پسر جوان فوت شده و او در تهران کار می‌کند و می‌تواند هفته‌ای یک بار برای آشنایی بیشتر به مشهد بیاید.

دکتر قلابی کلاهبردار بود

عرفانی افزود: در مرحله بعدی مشخص شد، دکتر قلابی به بهانه ازدواج، شاکی را فریب می‌دهد و از او چهار میلیون تومان قرض گرفته و متواری می‌شود.

وی یادآور شد: با طرح این شکایت، تحقیقات پلیس فتا برای شناسایی و دستگیری متهم آغاز و متهم فراری دو روز پیش در مخفیگاهش دستگیر شد.

اعتراف متهم

متهم با انتقال به پلیس فتا در بازجویی اعتراف کرد، دختر جوان را در فضای مجازی فریب داده و از او کلاهبرداری کرده است. در مرحله بعدی تحقیقات معلوم شد، متهم لیسانس روان‌شناسی داشته و روانپزشک نبوده و از مدتی پیش با وبگردی در سایت‌های همسریابی و معرفی خـود به عنوان روانپزشک، دختران مجرد را به بهانه ازدواج فریب داده و از آنها کلاهبرداری کرده است.

در پی اعتراف متهم، قرار قانونی برای وی صادر شد. تحقیقات تکمیلی از او ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها