به گزارش جامجم، چندی پیش مردی با حضور در اداره پلیس امنیت استان مرکزی علیه مدیرعامل یک شرکت بازرگانی و کارمندش به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد. شاکی گفت: قصد خرید خودروی اقساطی را داشتم تا این که با خواندن اعلامیهای در سطح شهر مبنی بر فروش خودروهای مدل بالا با اقساط طولانیمدت، به دفتر رفتم. وی اضافه کرد: پس از گفتوگو با مدیر شرکت در مرحله اول ده میلیون تومان به وی پرداخت کردم و با امضای قراردادی که کارمندش تنظیم کرده بود، توافق شد سه هفته دیگر خودرو را تحویل بگیرم و بقیه پول آن را نیز اقساطی پرداخت کنم. خریدار خودرو یادآور شد: در زمان مقرر با دفتر شرکت تماس گرفتم اما کسی پاسخگو نبود و با مراجعه به دفتر شرکت نیز متوجه شدم مدیرعامل و کارمندش آنجا را به مالکش تحویل دادهاند و کسی از آنها خبری ندارد. در پی این شکایت، با شروع تحقیقات و چهرهنگاری رایانهای از متهمان فراری، افراد دیگری هم با حضور در مرکز پلیس علیه یک زن و مرد به اتهام کلاهبرداری شکایت کردند.
دستگیری متهمان
تحقیقات در این باره ادامه داشت تا اینکه ماموران، مخفیگاه کارمند زن و مدیرعامل شرکت را شناسایی و دو روز پیش با هماهنگی قضایی، هر دو را در عملیاتی جداگانه دستگیر کردند.
متهمان با انتقال به پلیس امنیت عمومی استان مرکزی به کلاهبرداری میلیونی اعتراف کردند که به بهانه فروش خودروهای اقساطی مردم را فریب داده و 5 میلیارد ریال از آنها کلاهبرداری کرده اند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....