4 کشته و 25 زخمی در حمله خمپاره ای تروریستها به حومه دمشق

بر اثر حمله خمپاره ای تروریست ها به یک منطقه مسکونی در دمشق پایتخت سوریه که ظهر سه شنبه رخ داد چهار نفر کشته و بیست و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
کد خبر: ۵۵۱۳۶۵
4 کشته و 25 زخمی در حمله خمپاره ای تروریستها به حومه دمشق

به گزارش واحد مرکزی خبر ، خبرگزاری رسمی سوریه « سانا » اعلام کرد ، شماری از شهروندان بی گناه سوری بر اثر اصابت سه گلوله خمپاره که تروریست ها ظهر امروز به سوی منطقه مسکونی « الفیحا » در دمشق شلیک کردند کشته یا زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از دمشق ، یک منبع در فرماندهی پلیس دمشق گفت: « در این حمله تروریستی چهار شهروند سوری کشته و بیست و پنج نفر دیگر زخمی شدند. تعدادی زن و کودک در بین زخمی شدگان دیده می شود.»

در حمله خمپاره ای تروریست ها به شهرک « المقلیبه » در حومه دمشق نیز که روز سه شنبه رخ داد چهار عضو یک خانواده از جمله یک دختر بچه و یک پسربچه کشته شدند.

newsQrCode
برچسب ها: دمشق سوریه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها