با پیروزی 3-2 بر ترکیه

امیدهای فوتبال ایران قهرمان جام صداقت قطر شدند

تیم ملی امید فوتبال ایران با برتری برابر ترکیه قهرمان تورنمنت چهار جانبه قطر شد.
کد خبر: ۵۵۰۹۰۶
امیدهای فوتبال ایران قهرمان جام صداقت قطر شدند

در این بازی که با برتری 3-2 تیم ملی امید همراه شد ، پیام صادقیان ستاره تیم ایران بود که با زدن دو گل در دقایق 5 و 26 نقشی اساسی در پیروزی پر گل شاگردان علیرضا منصوریان داشت .محسن مسلمان نیز در دقیقه 74 سومین گل تیم ایران را به ثمر رساند تا ترکیه که با گل دقیقه 3 از ایران پیش افتاده بود ، به شکستی سنگین تن دهد .
تیم ایران با سه پیروزی و کسب 9 امتیاز با رسیدن به قهرمانی، جایزه 50 هزار دلاری این مسابقات را هم از آن خود کند.
در تورنمنت چهارجانبه قطر، تیم های قطر، ترکیه و مراکش حضور داشتند .

بیشتر عناوین به تیم ایران رسید

پس از پایان تورنمنت چهارجانبه قطر و قهرمانی تیم ایران، بیشتر عنوان‌های قهرمانی هم به تیم زیر 22 سال ایران رسید.
بر اساس اعلام سایت فدراسیون فوتبال عناوین بهترین بازیکن، بهترین دروازه‌بان و کاپ اخلاق به ایران رسید. بهترین دروازه بان این تورنمنت علیرضا بیرانوند، بهترین بازیکن، پبام صادقیان و تیم اخلاق هم تیم ملی زیر 22 سال ایران انتخاب شد و کاپ مربوط به هر بخش به بازیکن مربوطه تقدیم شد و کاپ اخلاق را هم رسول جوزی – سرپرست تیم ملی دریافت کرد.

صادقیان در زمان دریافت جایزه بهترین بازیکن گفت: همه بازیکنان با هم همدل شده بودند تا همه ما خوشحال کردن مردم بود و چون این موضوع هدفمان بود توانستیم به آن دست پیدا کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره شرایط تورنمنت گفت: خوشبختانه تیم‌های قدرتمندی در این تورنمنت حضور داشتند و با کمک بازیکنان و کادر فنی در این دیدار توانستیم پیروز باشیم و این جایزه متعلق به همه بازیکنان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها