نماینده سرخپوش فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا در دومین دیدارش در این مسابقه ، سه شنبه 22 اسفند در قطر به مصاف الجیش این کشور میرود. تراکتورسازی در اولین حضورش در رقابتهای باشگاهی آسیا در پی کسب افتخار حضور در جمع 16 تیم پایانی رقابتهاست و برای این کار باید از سد حریف عرب خود برآید.
تراکتورسازان در حالی به مصاف الجیش (ارتش) قطر میروند که در نخستین دیدارش در خانه موفق شده با نتیجه خوب سه بر یک الجزیره امارات را شکست دهد. از طرفی الجیش در دیدار نخستش از نماینده عربستان باخته است.
اکنون تراکتورسازی با سه امتیاز در صدر جدول گروه اول مسابقات است و الشباب عربستان با همین تعداد امتیاز دوم است. در دیگر دیدار این گروه ، سه شنبه الجزیره امارات و الشباب عربستان به مصاف هم میروند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است