پاکستان: وعده‌های آمریکا جای خالی گاز ایران را پر نمی‌کند

مشاور نخست‌وزیر پاکستان با تاکید بر عزم کشورش برای واردات گاز ایران در واکنش به وعده آمریکا برای تامین نیاز پاکستان از منابع دیگر گفت کشورش الان به گاز نیاز دارد نه ده سال دیگر.
کد خبر: ۵۴۸۳۵۴

به گزارش تسنیم و به نقل از فاکس نیوز، پاکستان تاکید کرد با وجود تهدیدهای آمریکا مصمم به تکمیل خط لوله انتقال گاز ایران است.

عاصم حسین، مشاور نخست‌وزیر پاکستان در امور نفت و منابع طبیعی به این شبکه خبری گفت: آیا آمریکا می‌تواند به ما تضمین دهد که هیچ گاه با ایران دوست نخواهد شد؟آیا ایران هیچ گاه با نظم جهانی هماهنگ نخواهد شد؟بر اساس این گزارش، در حالی که هنوز پنجره حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران باز است، پاکستان احتمالا مایل به متوقف کردن تکمیل این طرح نیست، زیرا مقامات پاکستانی می‌گویند بحران انرژی، این کشور را با مشکل جدی مواجه کرده است.

آصف‌علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان و همتای ایرانی اش قرار است روز دوشنبه در منطقه‌ای در مرز دو کشور آغاز عملیات اجرایی این طرح را رسما اعلام کنند.

مقام‌هایی از کشورهای دیگر نیز برای شرکت در این مراسم دعوت شده‌اند، اما دیپلمات‌های ایرانی و مقام‌های پاکستان از افشای نام شرکت‌کنندگان در این مراسم خودداری کرده‌اند. دو کشور یادداشت تفاهمی را نیز در زمینه ساخت بزرگ‌ترین پالایشگاه پاکستان در شهر بندری گواتر با هزینه چهار میلیارد دلار به امضا خواهند رساند.عاصم حسین با اشاره به وعده آمریکا برای حل مشکل کمبود انرژی پاکستان در صورت کنار کشیدن از خط لوله صلح گفت: «اگر شما در مورد تحویل دادن چیزی بعد از ده سال دیگر صحبت می‌کنید، باید بگویم که این برای ما معنایی ندارد... نیاز ما به گاز فوری است و به ما در مورد تهیه ال.‌ان.‌جی نیز هیچ کمکی نشده است.»

بر اساس این گزارش، برای پاکستان، کوتاه ترین و راحت ترین راه خرید گاز ایران است و مقام‌های اسلام‌آباد قصد ندارند از این طرح تحت فشار آمریکا کنار بکشند، حتی با وجود تحریم‌های احتمالی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها