
"رحیم ممبینی" درباره یارانه کالاهای اساسی در سال آینده اظهار کرد: به منظور جلوگیری از بروز مشکل برای مردم، برای کالاهای اساسی و به طور ویژه کالاهای مورد نیاز کشور، یارانه کافی پیش بینی شده است.
وی با بیان این که یارانه کالاهای اساسی نسبت به سال جاری رشد بیش از 2 برابری دارد، افزود: در واقع به جز یارانههایی که در بودجه سال 91 برای کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی در نظر گرفته شده بود، 5 هزار میلیارد تومان دیگر نیز در نظر گرفته شده است.
معاون بودجه معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی در ادامه گفت: ای میزان با درنظرگرفتن یارانه نقدی نان و یارانه کالاهای اساسی در سال جاری حدود 6 هزار میلیارد تومان بوده که در سال آینده به 11 هزار میلیارد تومان می رسد. (ایسنا)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد