حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش جامجم، سرهنگ عرفانی، رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در این باره گفت: اوایل اسفند امسال صاحب یکی از هتلهای معروف مشهد با حضور در مرکز پلیس فتا و ارائه شکایتی عنوان کرد، فردی با راهاندازی یک وبلاگ به نام هتلش و تبلیغات غیرواقعی در ارتباط با ارائه تسهیلات در محل کارش، او را به دردسر انداخته و فعالیت هتلش را با مشکل روبهرو کرده است.
عرفانی افزود: با شروع تحقیقات معلوم شد، پس از راهاندازی این وبلاگ در فضای مجازی، افرادی که قصد استفاده از تسهیلات این هتل را داشتند، از طریق اینترنت اقامت خود را در آن هتل رزرو کرده و هنگام مراجعه به هتل، متوجه شدهاند نام آنها در فهرست هتل ثبت نشده است و همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای این افراد شده است.
دستگیری متهم
رئیس پلیس فتای استان خراسانرضوی یادآور شد: در پی این شکایت، تحقیقات پلیس فتا برای شناسایی و دستگیری طراح و راهانداز این وبلاگ ادامه یافت تا این که دو روز پیش ماموران فتا متهم را در خانهاش در جنوب شهر دستگیر کردند.وی گفت: با تحقیق از متهم معلوم شد او پیش از این در هتل شاکی کار میکرده و یک ماه پیش از آنجا اخراج شده است.
اعتراف متهم
متهم در بازجویی به راهاندازی وبلاگ دردسرساز اعتراف و عنوان کرد، چون کارفرمایش50 هزار تومان از حقوقش کسر کرده بود، بر سر همین موضوع با او درگیر و اخراج شده است؛ سپس به قصد انتقامگیری، یک وبلاگ به نام هتل کارفرمای سابقش راهاندازی کرده و با درج تبلیغات غیرواقعی درباره هتل، مسافران را به دردسر انداخته و باعث از بین رفتن وجهه هتل شده است.
بنابراین گزارش، با اعتراف متهم، برای او قرار قانونی صادر شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....