تیمهای فوتبال فولاد خوزستان و ملوان انزلی در چارچوب هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال از ساعت 15:15 امروز جمعه در شهر انزلی به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت با نتیجه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.
ابتدا "لوسیانو پریرا" فولاد خوزستان را با یک گل جلو انداخت، ولی در ادامه و در دقیقه 27 پژمان نوری گل تساوی را به ثمر رساند. در نیمه دوم و در دقیقه 56 جلال رافخایی از روی نقطه پنالتی گل دوم ملوان را وارد دروازه فولاد کرد. در حالی که بازیکنان دو تیم تصور میکردند بازی با این نتیجه به پایان میرسد، سروش رفیعی در ثانیه آخر وقتهای تلف شده بازی را به تساوی کشاند تا رکورد نباختن فولاد 18 هفته شود.
جلال رافخایی با گلی که امروز به ثمر رساند، جایگاه خود را در صدر جدول گلزنان با 16 گل تثبیت کرد. پریرا بازیکن فولاد خوزستان هم با گل امروز خود 10 گُله شد. تیم فولاد با این نتیجه 46 امتیازی شد و در رده چهارم جدول باقی ماند. ملوان هم با این تساوی 36 امتیازی شد و به رده ششم جدول رسید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد