هاشمی رفسنجانی:

اختلاف افکنی، دشمنان را برای تحمیل تحریم‌ها مصمم‌تر می کند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن انتقاد صریح از اختلاف افکنی های علنی از تریبون های باز و اصرار عمدی بر ایجاد تفرقه، تاکید کرد: خوشحالی دشمنان خارجی نظام و معاندین انقلاب اسلامی از اختلافات و درگیری‌های داخلی، دل دوستداران انقلاب و وفاداران نظام اسلامی را به درد می‌آورد و از سوی دیگر بدخواهان و قدرت‌های استکباری را در اراده‌شان برای تحمیل سختی‌ها و تحریم‌ها مصمم‌تر خواهد کرد.
کد خبر: ۵۴۰۶۳۹
اختلاف افکنی، دشمنان را برای تحمیل تحریم‌ها مصمم‌تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی ، وی در دیدار اعضای هیأت رئیسه و شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی، با بر حق دانستن خواسته‌های صنفی، سیاسی و فرهنگی دانشجویان گفت: مهمترین خواسته و مطالبه انقلاب اسلامی ایران که موجب خیزش مردم مسلمان و اقشار گوناگون جامعه ایران شد، نزدیکی هر چه بیشتر به جامعه مدینه‌النبی(ص) و معارف اهل بیت(ع) بود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه علی‌رغم فراز و نشیب‌ها و ضعف‌ها و قوت‌ها، قوا و ارگان‌های جمهوری اسلامی همواره تلاش داشته‌اند که هدف اصلی نظام که نزدیکی فرهنگی به مکتب اهل بیت و ترویج اخلاق اسلامی بود، تا حد امکان حفظ گردد، تصریح کرد: متأسفانه اخیراً برخی سوءتدبیرها و مدیریت‌ها ما را از این هدف دور کرده و لازم است شجاعانه اشتباهات اصلاح و آرمان‌های اصیل امام راحل(ره) و نظام اسلامی احیاء گردد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام علنی شدن اختلاف مسئولان و اصرار تعمدی برخی بر ایجاد تفرقه را نگران‌کننده خواند و با تأکید بر لزوم هوشیاری شخصیت‌ها، گروهها و مسئولان کشور در این مورد گفت: انعکاس اختلافات در انظار عمومی و تریبون‌های باز برای داخل و خارج چه توجیه و منطقی می‌تواند داشته باشد؟

وی افزود: خوشحالی دشمنان خارجی نظام و معاندین انقلاب اسلامی از اختلافات و درگیری‌های داخلی، دل دوستداران انقلاب و وفاداران نظام اسلامی را به درد می‌آورد و از سوی دیگر بدخواهان و قدرت‌های استکباری را در اراده‌شان برای تحمیل سختی‌ها و تحریم‌ها مصمم‌تر خواهد کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با ابراز تأسف از فقدان نشاط و سرزندگی سیاسی در دانشگاه‌ها، عدم حساسیت مسئولان کشور نسبت به این وضع را نگران‌کننده خواند و تصریح کرد: نقد منصفانه و تأملات تئوریک و فکری و عملی خواسته به‌حق حال حاضر جامعه دانشگاهی و دانشجویان است.

وی افزود: نقد دلسوزانه ویژگی هر مسلمان آزاده و امر به معروف و نهی از منکر از اصول مسلم مدیریت دینی در جوامع الهی است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: براساس آموزه‌های قرآنی باید آستانه تحمل را بالا برده، سخن حق را از هر کس شنید و بهترین آن را انتخاب کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام،  امر به معروف و نهی از منکر و نقد مسئولان را از تأکیدات قرآن کریم و از مبانی اسلامی خواند و با اشاره به آیات سوره مائده تصریح کرد: قرآن کریم در این سوره علمای یهود و نصاری را هم به خاطر اینکه اهمیت امر به معروف و نهی از منکر را در میان امت خود گوشزد نمی‌کردند، مورد سرزنش و ملامت قرار داده است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی فعالیت منتقدانه و دلسوزانه دانشجویان و جامعه دانشگاهی در چارچوب‌های قانونی را به سود نظام دانست و گفت: دانشجو اگر در محیط دانشگاه با چون و چرا و انتقاد منصفانه آبدیده نگردد، نخواهد توانست آینده جامعه اسلامی و مدیریت نظام اسلامی را به عهده بگیرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سابقه 70 ساله انجمن اسلامی دانشگاه تهران، پایداری و حضور همیشگی این نهاد پویا و فرهیخته را مستلزم اعتدال و عقلانیت حاکم بر مشی این تشکّل دانست و با تأکید بر لزوم هوشیاری دانشجویان در برهه حساس کنونی نظام و انقلاب تأکید کرد: دانشجویان باید با صبر و بردباری و پرهیز از وارد شدن به فضاها و جریانات تند و افراطی، در مقاطع حساس حرف و سخن خود را مطرح و با آرامش و تدبیر پیگیر مطالبات بر حق خود باشند تا بدین‌گونه بهانه‌ای به دست بدخواهان فضای بانشاط دانشگاه ندهند.

در ابتدای این دیدار علی سبحانی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و سه تن از حاضران در جلسه مطالبات خود را در محورهای زیر بیان کردند:

-تأکید بر اعتدال و عقلانیت به عنوان خط مشی همیشگی این تشکّل
-عدم سکوت در برابر انحرافات و تخریب فضای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جامعه
-تلاش برای جلوگیری از دین‌گریزی در محیط دانشگاه و عدم تبدیل آن به دین‌ستیزی
-لزوم حضور بزرگان و مسئولان نظام از جمله آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه‌ها
-نگرانی از بحران‌های اقتصادی –معیشتی، سیاست خارجی، فرهنگی و اخلاقی جامعه
-نگرانی از تشدید فشارهای امنیتی، انضباطی و تنبیهی در محیط‌های علمی، رسانه‌ای و سیاسی
-تأکید بر لزوم گشایش فضای باز سیاسی در جامعه و نقد منصفانه در دانشگاه‌ها
-تشدید تبعیض‌های جنسیتی در محیط‌های علمی به بهانه اسلامی کردن علم و دانشگاه
- تأکید بر لزوم تلطیف فضای سیاسی جامعه به عنوان مقدمه گسترش مشارکت عمومی در انتخابات آینده .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
علی
-
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۵
۰
۰
این كه دست قارتگران بیت المال رو شود نامش را اختلاف افكنی می نامید؟
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها