به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه، ایگال پالمور، سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت: ما از این خبر متعجب شدیم و منتظریم تا آرژانتین جزئیات کامل را به اطلاع ما برساند، زیرا این موضوع به طور مستقیم به اسرائیل مربوط است.
توافق یادشده بین ایران و آرژانتین بعد از چند ماه مذاکره بین دو طرف به دست آمده است. طرفین هدف از این گفتوگوها را که از ماه اکتبر سال گذشته میلادی در مقر سازمان ملل متحد در ژنو آغاز شده بود، پایان دادن به پرونده حقوقی انفجار در مرکز یهودیان بوئنوسآیرس دانستهاند. گذشته نیز وزیران امور خارجه ایران و آرژانتین در شهر زوریخ سوئیس با یکدیگر درباره پرونده آمیا گفتوگو و مذاکره کردند.
سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی باعصبانیت از توافق ایران و آرژانتین در موضوع پرونده آمیا گفته، ما از ابتدا به آرژانتین هشدار دادیم، مراقب باشند، ایرانیها برای آنها تله درست نکنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم