رئیس رسانه ملی در مراسم بزرگداشت 870 شهید لاهیجان و سیاهکل:

آرمان‌های انقلاب اسلامی، شرق تا غرب را فراگرفته است

مراسم بزرگداشت 870 شهید شهرهای لاهیجان، سیاهکل، دیلمان، پیرکوه و رودبنه با حضور رئیس سازمان صداوسیما، جمع کثیری از مردم، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مسئولان استان در مسجد دو برادران حاج سلیم محله شهرستان لاهیجان برگزار شد.
کد خبر: ۵۳۱۳۲۹

رئیس سازمان صداوسیما در این مراسم با تشریح مقام رفیع و بی‌بدیل شهدای انقلاب اسلامی، خطاب به خانواده‌های آنها گفت: با پایمردی و استقامت تاریخی شما، آرمان‌های انقلاب اسلامی، شرق تا غرب عالم را فراگرفته است.

مهندس ضرغامی گفت: فرمان اخیر رئیس‌جمهور آمریکا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی در کشورهای آمریکای لاتین و تحریم شبکه‌های برون‌مرزی رسانه ملی نشان داد استکبار جهانی بیش از هر زمان دیگر در مقابل عظمت و حقانیت انقلاب اسلامی دچار ناتوانی و انفعال شده است.

رئیس رسانه ملی افزود: امروز شبکه‌های جمهوری اسلامی پرچمدار وحدت در جهان اسلام است و با هوشمندی و عمل به تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب، توطئه‌های استکبار جهانی و ارتجاع منطقه در ایجاد تفرقه بین صفوف مسلمین را خنثی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها