استخر: مخاطبان هم باید آثار جشنواره را ارزیابی کنند

نگار استخر نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده برنامه‌های کودک و نوجوان درباره تاثیر برگزاری جشنواره جام‌جم در آثار مختلف تلویزیونی گفت: معتقدم جشنواره زمانی می‌تواند موثر باشد که مخاطب بتواند آثار را ببیند و ارزیابی کند یا ارزیابی آثار توسط دست‌اندرکاران، تولیدکنندگان و برنامه‌سازان صورت گیرد تا برنامه‌سازان و تولیدکنندگان بتوانند هم خودشان را محک بزنند و هم کارهایشان مورد نقد قرار گیرد.
کد خبر: ۵۳۰۹۵۴

به گزارش ستاد خبری جشنواره، وی افزود: در این صورت است که برنامه‌سازان می‌توانند سطح کاری خود را ارتقا دهند. استخر گفت: به نظر من در شرایط کنونی بهتر است کارشناسان و صاحب‌نظران همراه برنامه‌سازان کارها را ببینند، با آنها صحبت کنند و راهکار و نظر بدهند.

وی افزود: اگر در کنار برگزاری این جشنواره کارگاه‌های آموزشی برگزار شود، تغییرات مثبتی در سطح آثار تولیدی به ‌وجود خواهد آمد. دومین جشنواره جام جم بهمن ماه امسال در بخشهای سریال های طنز ، تله فیلم ، مسابقات تلویزیونی و کارهای ترکیبی و عروسکی کودک و نوجوان برگزار می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها