پیمان قربانی در گفتوگو با فارس با اشاره به استقبال مناسب از عرضه اوراق مشارکت یکساله بانک مرکزی در مرحله دوم، اظهار کرد: در این مرحله 100 درصد اوراق مشارکت عرضه شده توسط هفت بانک عامل به فروش رسید.
وی با بیان اینکه مدت زمان سررسید این اوراق یکساله و سود آن 20 درصد است، افزود: فروش این میزان اوراق کمسابقه بود، در حالی که برخی تصور میکردند استقبال چندانی از این اوراق نشود.مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به برنامههای بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی، گفت: علاوه بر دیگر ابزارها، انتشار اوراق مشارکت یکی از ابزارهای بانک مرکزی برای تحقق این هدف است که در یک گام توانست 2500 میلیارد تومان نقدینگی را از اقتصاد جمعآوری کند.
بر اساس آخرین خبرها، حجم نقدینگی در اقتصاد ایران به ۴۱۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. بانک مرکزی در اولین مرحله انتشار اوراق مشارکت در سال جاری اقدام به انتشار ۲۵۰۰ میلیارد تومان اوراق کرد.
در مرحله دوم نیز ۲۵۰۰ میلیارد تومان اوراق از بیستوپنجم آذر منتشر شد که تا سیزدهم دی به فروش رفته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم