«صندوق جوانان خیر» در «‌موسسه مالی و اعتباری کوثر» ادغام شد

«صندوق جوانان خیر»، به دنبال رد صلاحیت اعضای هیات‌مدیره آن با هماهنگی دادستان آذربایجان‌شرقی ‌و مقامات استانی در موسسه مالی و اعتباری در شرف تاسیس «کوثر» ادغام شد.
کد خبر: ۵۲۷۶۲۶

به گزارش بانک مرکزی، «صندوق جوانان خیر» که فاقد مجوز فعالیت از بانک مرکزی بود، در استان‌های آذربایجان‌شرقی‌، آذربایجان‌غربی، اردبیل و کردستان به فعالیت پولی غیرمجاز می‌پرداخت. از این رو، بانک‌ مرکزی ضمن رد صلاحیت اعضای هیات‌مدیره صندوق مذکور، ‌آن را در موسسه مالی و اعتباری در شرف تاسیس «کوثر» ادغام کرد.

شایان ذکر است با وجود این‌که بانک مرکزی هیچ‌گونه مجوزی به این صندوق نداده است، به سپرده‌گذاران اعلام می‌دارد هیچ​گونه نگرانی درخصوص سپرده‌های خود نداشته باشند و به دنبال‌ هماهنگی‌های به عمل آمده با موسسه کوثر، مقرر شد پس از تحویل اطلاعات سپرده‌‌گذاران، ظرف مدت ده روز، مردم بتدریج به شعب موسسه یادشده مراجعه و دفترچه‌های خود را تبدیل یا در صورت نیاز، وجوه خود را دریافت کنند.

بانک مرکزی با بیان این‌که‌ مردم توجهی به پیامک‌های مدیرعامل رد صلاحیت شده «صندوق جوانان خیر» نکنند، اعلام کرده است دولت، بانک مرکزی و مسئولان سیاسی، قضایی و امنیتی استان حامی سپرده‌های مردم استان‌های یادشده هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها