همزمان با اربعین حسینی؛

رهبر انقلاب بر پیکر آیت الله تهرانی اقامه نماز کردند

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(پنجشنبه) در مراسم تشییع پیکر عالم ربانی و معلم اخلاق آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی حضور یافتند.در این مراسم که با حضور پر شور مردم قدرشناس، روسای قوای سه گانه و مسئولان لشکری و کشوری و در فضایی آکنده از شور و احساس در مدرسه عالی شهید مطهری تهران برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی بر پیکر آن عالم جلیل القدر نماز میّت را اقامه کردند.
کد خبر: ۵۲۷۳۳۵

عزاداران پس از نماز پیکر آیت الله مجتبی تهرانی را تشییع کردند.پیکر این مرجع تقلید در حرم عبد العظیم حسنی به خاک سپرده شد.

 مجلس بزرگداشتی از سوی رهبر معظم انقلاب روز جمعه از ساعت 10 صبح در محل حسینیه امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

مراسم دیگری از سوی بیت آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی روز شنبه از ساعت 9 تا 11 صبح در مسجد جامع بازار تهران برپا خواهد شد.

آیت‌‌الله‌‌ حاج‌‌آقا مجتبی تهرانی، که از مراجع عظام تقلید و از شاگردان مبرّز مکتب فقهی، اصولی، فلسفی، اخلاقی و عرفانی امام خمینی(ره) بودند در سن 77 سالگی و با بیش از 30 سال کرسی دروس اسلامی در حوزه‌ علمیه‌‌ تهران بامداد چهارشنبه 13 دی ماه دار فانی را وداع گفت.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها