حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
سرهنگ کیقباد امیریراد، سرپرست کلانتری 126 تهرانپارس در این باره گفت: بامداد دیروز ماموران کلانتری 126 تهرانپارس در حال گشتزنی در خیابان استخر متوجه شدند یک دستگاه خودروی نیسان به صورت خلاف جهت در این خیابان در حرکت است و فردی از یکی از درهای آن آویزان شده و با فریاد از مردم کمک میخواهد.
وی افزود: بلافاصله تیم گشت کلانتری به تعقیب این خودرو پرداخت و با توجه به اینکه امکان داشت راننده خودرو فرد آویزان را با کوبیدن به اطراف مصدوم کند، ماموران تیرهوایی شلیک کردند تا بتوانند راننده را متوقف کنند، اما راننده بدون توجه به دستور و شلیک پلیس به فرار خود ادامه داد.
سرهنگ امیریراد خاطرنشان کرد: این تعقیب و گریز ادامه داشت تا اینکه راننده به یکی از خیابانهای فرعی محله استخر تغییر مسیر داده و به خاطر سرعت بالا و عدم تعادل در کنترل خودرو، به یک خودروی سواری سفید برخورد کرد و متوقف شد. در این هنگام راننده از خودرو پیاده شده و در حالی که با قمه افراد حاضر در محل را تهدید میکرد، سعی داشت از دیوار یک ساختمان بالا برود که ماموران با شلیک به پایش، او را دستگیر کردند.
سرپرست کلانتری 126 تهرانپارس تصریح کرد: این متهم که اسعد نام داشت، بازداشت و با هماهنگی اورژانس به بیمارستان منتقل شد که پس از بهبود نسبی تحت بازجویی قرار گرفت و به جرم خود مبنی بر سرقت خودروی نیسان و یک دستگاه ژنراتور تولید برق به ارزش ده میلیون تومان اعتراف کرد.
وی یادآور شد: فردی که از خودرو آویزان بود، مالک خودرو و ژنراتور بوده که هنگام سرقت متوجه سارق شده و سعی کرده با آویزان شدن از خودرو، جلوی او را بگیرد که موفق نشده و پس از چند دقیقه خودرو را رها کرده است. متهم پس از بهبود کامل به دادسرای ناحیه چهار رسالت معرفی شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....