بانک مرکزی: خرید اوراق مشارکت مطمئن و بدون ریسک است

اوراق مشارکت بانک مرکزی، مطمئن‌ و بدون‌ریسک است، بنابراین به مردم توصیه می‌شود در‌ مطمئن‌ترین اوراق سرمایه‌گذاری‌ کنند.
کد خبر: ۵۲۴۱۲۵

سید‌علی‌اصغر میرمحمد‌صادقی، مدیرکل اعتبارات بانک‌ مرکزی افزود: به‌منظور هدایت نقدینگی به سمت طرح‌های‌ عمرانی، از بیست و پنجم آذر امسال مرحله دوم انتشار اوراق مشارکت با همکاری هفت بانک آغاز شده است.

وی در بیان تفاوت این دوره انتشار اوراق مشارکت بانک مرکزی با دوره‌های قبل اعلام کرد: در این مرحله، متقاضیان در قبال پرداخت قطعی وجه اوراق، قبض یا سندی دریافت خواهند کرد که نشان‌دهنده مبلغ و میزان خرید است و خریدار با ارائه این قبض می‌تواند نسبت به خرید ‌و فروش آن اقدام کند.میرمحمد صادقی افزود: بعد از اتمام مرحله فروش، بانک نسبت به انتشار و توزیع اوراق اقدام نموده و مردم می‌توانند ضمن مراجعه به شعبه فروشنده اوراق، نسبت به دریافت اوراق یاد شده اقدام کنند.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به این که در این مرحله 25 هزار میلیارد ریال اوراق منتشر می‌شود و نرخ سود علی‌الحساب آن نیز 20 درصد تعیین شده است، تصریح کرد: نرخ بازخرید قبل از یک‌ سال اوراق مشارکت بانک مرکزی 75‌/‌19 درصد است که بالاترین نرخ بازخرید اوراق منتشر شده در سال جاری به‌شمار می‌آید.

وی با بیان این که نرخ بازخرید اوراق مشارکت بانک مرکزی که در مهر امسال منتشر شده است نیز 75 ‌/‌19 درصد است، تاکید کرد: نیازی به جابه‌جایی اوراق نیست.

میرمحمدصادقی با موفقیت‌آمیز خواندن عملکرد انتشار اوراق مشارکت و این نکته که در شش ماهه نخست امسال 48 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت منتشر شده است، خاطرنشان کرد: این اوراق برای تامین مالی طرح‌هایی چون تولید برق آبی، احداث شبکه فاضلاب، گسترش خط آهن، نیروگاه‌ها و... منتشر شده و حدود 82 درصد آنها به فروش رفته است و این عملکرد، یک موفقیت به‌شمار می‌رود.

بانک مرکزی در سال‌جاری و براساس مصوبه شورای پول و اعتبار یکصد هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت منتشر خواهد کرد و منابع حاصل از فروش این اوراق در اختیار شبکه بانکی قرار می‌گیرد تا از آن در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی کشور و تامین مالی و اجرای پروژه‌های ملی و عمرانی کشور استفاده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها