ابطال دفترچه 55 راننده اتوبوس مقصر در تصادفات

فرمانده پلیس‌راه کشور از ابطال دفترچه 55‌راننده ناوگان حمل و نقل عمومی متخلف و مقصر در تصادفات فوتی و جرحی خبر داد.
کد خبر: ۵۲۴۰۴۲

سرهنگ محمدرضا مهماندار در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به این‌که از سیزدهم آبان دستورالعملی مبنی بر ابطال دفترچه رانندگان مسافربری مقصر در تصادفات فوتی و جرحی به پلیس راه‌های استان‌ها ابلاغ شده است، گفت: بر این اساس دفترچه تمام رانندگان ناوگان مسافربری مقصر در تصادفات فوتی، جرحی و یا خسارتی ابطال شده است.

به گفته وی، این رانندگان ضمن الزام برای انجام تست‌های سلامت روحی و روانی و مصرف مواد مخدر و روانگردان، پس از یک سال در صورت تائید سلامت روحی و روانی آنها و اطمینان پلیس از عدم ارتکاب مجدد تخلفات حادثه‌ساز، به صورت موقت دفترچه رانندگی دریافت می‌کنند.

فرمانده پلیس‌راه کشور افزود: بیشترین دفترچه‌های ابطال شده مربوط به استان کرمانشاه و پس از آن استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان و فارس بوده است.

به گفته وی، سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، تجاوز به چپ، صحبت با تلفن همراه و خوردن و آشامیدن هنگام رانندگی از جمله تخلفاتی است که در خصوص ناوگان مسافربری کشور به طور جدی توسط ماموران پلیس راه مورد برخورد قرار می‌گیرد.

سرهنگ مهماندار توضیح داد: رانندگان بدون تخلفات حادثه‌ساز دفترچه آبی و رانندگانی که تخلفات حادثه‌ساز را مرتکب شده باشند، دفترچه قرمز می‌گیرند که این دسته از رانندگان با توجه به قرمز بودن دفترچه درتمام پاسگاه‌های پلیس راه مورد کنترل قرار گرفته و تمرکز ماموران پلیس راه روی تخلفات آنها بیشتر خواهد بود.

فرمانده پلیس‌راه کشور به افزایش 5 درصدی تصادفات فوتی و جرحی ناوگان حمل مسافر در هفت ماهه امسال اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد از زمان ابلاغیه جدید در خصوص ابطال دفترچه رانندگان مسافربری مقصر در تصادفات فوتی، جرحی و خسارتی، میزان تخلفات این ناوگان کاهش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها