استعفای سه مقام وزارت خارجه آمریکا

انتشار گزارشی درباره حمله به کنسولگری آمریکا در لیبی، سه مقام وزارت خارجه این کشور را به استعفا واداشت.
کد خبر: ۵۲۳۹۱۱

سه مقام وزارت خارجه آمریکا پس از انتشار گزارشی که نهادهای داخلی وزارت خارجه آمریکا را به قصور در مقابله با حمله به کنسولگری آمریکا در لیبی در روز 11 سپتامبر سال جاری متهم کرده بود، مجبور به استعفا از سمت خود شدند.

در همین راستا خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس اعلام کرد «اریک بوسول»، دستیار امنیت دیپلماتیک وزارت خارجه و «چارلین لامب» معاون دستیار امنیت دیپلماتیک این وزارتخانه از سمت خود استعفا داده‌اند.

این مقام آگاه همچنین افزود یکی از مقامات اداره امور خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا نیز استعفا کرده اما نام وی را اعلام نکرد.

در حادثه حمله به سفارت آمریکا در لیبی در روز 11 سپتامبر سال جاری که پس از انتشار فیلمی موهن به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) صورت گرفته بود، سفیر آمریکا و سه کارمند کنسولگری این کشور کشته شدند.

جریان های داخلی آمریکا پس از این حادثه وزارت خارجه این کشور را به قصور در حفظ جان سفیر این کشور در لیبی متهم کرده و ادعا کردند وزارتخانه مذکور از این حملات آگاهی داشته است.

در گزارشی که در همین راستا منتشر شد برخی از کارشناسان آمریکایی اداره امور خاور نزدیک و اداره امنیت دیپلماتیک وزارت خارجه آمریکا را به انجام اقدامات اشتباهی متهم کردند که به مرگ سفیر آمریکا و 3 دیپلمات دیگر این کشور در لیبی منجر شد. (فارس به نقل از آسوشیتدپرس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها