حضور هزاران پرتغالی معترض در خیابان‌های لیبسبون

هزاران نفر از مردم پرتغال روز شنبه در اعتراض به برنامه‌های ریاضتی و سیاست‌های مورد نظر سازمان‌‌های وام‌دهنده در خیابان‌های لیسبون تظاهرات کردند.
کد خبر: ۵۲۳۷۹۴

اتحادیه اصلی کاری پرتغال فراخوان این تظاهرات را که خارج از کاخ ریاست‌جمهوری آنیبال خاواکو سیلوا برگزار شد، داده بودند و از رئیس‌جمهور خواستند با بودجه سال آینده موافقت نکند.

به گزارش ‌ فارس، آرمنیو کارلوس، رئیس این اتحادیه که بنری با عنوان «چنین بودجه‌ای نوعی دزدی است» را حمل می‌کرد، گفت:« ما از رئیس‌جمهور می‌خواهیم به خواسته‌های مردم توجه و با این بودجه مخالفت کند.»

دولت ائتلافی راستگرای پرتغال قصد دارد کسری عمومی را به 5/4 درصد از تولید ناخالص دولتی برساند.نرخ بیکاری در پرتغال حدود 16 درصد در ماه‌های گذشته رسیده که این رقم در میان جوانان 39 درصد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها