درخواست هتلداران برای دریافت تعرفه ارزی از گردشگران خارجی

رئیس هیات مدیره اتحادیه هتل‌ها و هتل آپارتمان‌های استان تهران گفت: اعضای صنف هتلداران تقاضای احتساب نرخ دلاری اتاق با گردشگران خارجی را دارند.
کد خبر: ۵۱۷۸۹۳

به گفته محمدعلی فرخ‌مهر، از سال 72 نرخ اتاق‌ها با گردشگران خارجی به دلار محاسبه می‌شد، اما در قالب یک بخشنامه در سال 86 این اقدام لغو شد و یکسان‌سازی نرخ هتل‌ها را برای گردشگران خارجی و داخلی در نظر گرفتند، اما اکنون اتحادیه هتلداران خواستار آن است که طرح دریافت نرخ ارزی دوباره اجرایی شود؛ چراکه این اقدام مصوبه از پیش تعیین شده‌ای نیز داشته است.

فرخ‌مهر با اعلام این‌که دریافت نرخ ارزی را از ماه آینده اجرایی می‌کنیم، در گفت‌وگو با مهر توضیح داد: زمانی که تعرفه اتاق با مهمان خارجی به صورت ارزی محاسبه شود، کمبودهای این بخش برای هتلداران جبران می‌شود.

وی افزود: آژانس‌های همکار که تور گردشگران خارجی به هتل‌ها می‌آورند، از 40 درصد تخفیف برای قیمت اتاق استفاده می‌کنند، اما گردشگرانی که به صورت مستقل در هتل‌ها اقامت دارند، از این تخفیف بهره‌ای نمی‌برند.

فرخ‌مهر مثال زد: بیشتر کسانی که برای کار به ایران می‌آیند، از ارزهای دولتی استفاده می‌کنند، بنابراین باید در هتل اقامت کنند، اما چون با تور وارد ایران نمی‌شوند، این تخفیف شامل آنها نمی‌شود. وی گفت: اکنون تصمیمی برای بالا بردن نرخ ریالی اتاق‌ها نداریم؛ چراکه مردم قدرت خرید نخواهند داشت، در آن صورت به جای هتل سعی می‌کنند یا در چادر بخوابند یا در خانه‌های اقوام، بنابراین با افزایش نرخ ریالی نتیجه مطلوبی به دست نمی‌آوریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها