برداشت 9000 تن سیب از باغ‌های دالاهو

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دالاهو، گفت: امسال 9000 تن سیب از باغات این شهرستان برداشت شده است.
کد خبر: ۵۱۷۶۸۴

"روح‌الله باقری" گفت: 800 هکتار از باغات شهرستان دالاهو به کشت سیب اختصاص دارد که از این میزان 600 هکتار بارور است.

وی با بیان اینکه 25 درصد سیب استان در این شهرستان تولید می‌شود، گلاب و لبنانی(قرمز و زرد) را از جمله ارقام سیب دالاهو دانست و تصریح کرد: سیب تولیدی در این شهرستان به علت شرایط مساعد اقلیمی(اختلاف ارتفاع نسبت به سطح دریا) از مرغوبیت خاصی برخوردار است و آن را از سایر انواع متمایز می کند.

باقری در خصوص برنامه‌های توسعه‌ای این شهرستان در توسعه باغات سیب سخن گفت و افزود: در صورتی که شرایط استفاده از آب سدهای آزادی و زمکان فراهم شود به میزان 600 هکتار به سطح باغات سیب اضافه می‌شود که در این صورت سطح باغات شهرستان دو برابر خواهد شد.

باقری بیشترین میزان سیب تولیدی شهرستان دالاهو را مختص بخش گهواره دانست.

وی درآمدزایی هر هکتار از باغات سیب را حدود 120 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: سیب تولیدی در این شهرستان به مصرف استان می‌رسد و مقادیری از آن به تهران فرستاده می‌شود. (فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها