جام جم آنلاین: سازمان ملل متحد روز سه شنبه 2 نوامبر اعلام کرد بسیاری از اردوگاه های پناهندگان دارفور توسط پلیس و ارتش سودان محاصره شده اند و نیروهای سودانی به سازمان های بشردوستانه اجازه ورود به این اردوگاه ها را نمی دهند.
کد خبر: ۵۱۳۰۵
به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، کریستین برتیوم سخنگوی «برنامه غذایی»(PAM) سازمان ملل متحد در ژنو اعلام کرد ، محاصره اردوگاه های پناهندگان دارفور توسط ماموران پلیس و نیروهای ارتش سودان بدون هیچ هشداری از ساعت 3 بامداد به وقت محلی آغاز شده است. از صبح امروز ورود به این اردوگاه ها برای تمام سازمان های بشردوستانه ممنوع شده است. ارتباط زمینی با دستکم 160 هزار پناهنده در دارفور غربی به دلیل ناامنی قطع شده است.
PAM 88 کارمند بشردوستانه خود از 3 اردوگاه گولو ، زالینجه و نرتتی در منطقه نیالا را تخلیه کرده است.
در جریان روزهای شنبه و یکشنبه 30 و 31 اکتبر درگیری های خشونت باری میان اعراب جانجوید و شورشیان سیاهپوست مسلمان در منطقه زالینجه رخ داده اند. شورشیان سیاهپوست مسلمان گفته اند اعراب جانجوید با متوقف کردن یک اتوبوس 30 مسلمان سیاهپوست را به قتل رسانده اند. جانجویدها نیز می گویند شورشیان هفته گذشته با متوقف کردن چند دستگاه اتوبوس و کامیون در نزدیکی زالینجه 18 نفر عرب سودانی مسلمان را ربوده اند.
به گفته خانم برتیوم سخنگوی "PAM" این سازمان بیم دارد نیروهای دولتی اردوگاه ها را به زور تخلیه کرده و ساکنان را به دهکده های خود بازگردانند که امنیت آنها در دهکده ها قابل تضمین نیست. اعراب قبایل جانجوید متهم به نسل کشی سیاهپوستان مسلمان در دارفور هستند.