نوسان نرخ ارز در مرکز مبادلات مشکل شرکت‌های هواپیمایی

دبیر انجمن حمل‌ونقل هوایی با بیان این‌که در مرکز مبادلات ظرفیت‌های کافی ارزی ایجاد نشده، گفت: تعیین روزانه قیمت ارز در این مرکز موجب شده اعضای شورای عالی هواپیمایی برای تعیین نرخ جدید بلیت هواپیما سردرگم شوند.
کد خبر: ۵۱۲۲۲۶
 حمید غوابش در گفت‌وگو با فارس درباره سرنوشت ارائه ارز به شرکت‌های هواپیمایی از طریق اتاق مبادلات ارزی اظهار کرد: در حال مذاکره با دولت برای اختصاص ارز مرجع و ارز مبادله‌ای برای ایرلاین‌ها هستیم.

وی با اشاره به این‌که ارائه ارز به ایرلاین‌ها جزو اولویت‌های ششم کالایی در اتاق مبادلات ارزی است، تصریح کرد: متاسفانه در این اتاق ظرفیت‌های کافی ارزی ایجاد نشده است.

این عضو شورای عالی هواپیمایی ادامه داد: تغییرات مداوم قیمت ارز در اتاق مبادلات ارزی موجب می‌شود اعضای شورای عالی هواپیمایی هر بار برای تعیین نرخ جدید بلیت هواپیما جمع ‌شده و تصمیماتی اخذ کنند که همین مورد یکی از مشکلات پیش‌روی تعیین نرخ‌های جدید بلیت هواپیماست.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد: درواقع هیچ تضمینی نیست، ارزی که امروز در اتاق مبادلات ارزی به عنوان مثال 2500 تومان ارائه می‌شود، روز آینده با افزایش قیمت مواجه نباشد یا این‌که در حالت خوشبینانه تا یک ماه آینده نرخ ارائه آن افزایش نیابد.

این عضو شورای عالی هواپیمایی تصریح کرد: قطعا با تغییر نرخ ارز در اتاق مبادلات ارزی، باید هر بار شورای عالی هواپیمایی جلسه‌ای تشکیل داده و نرخ بلیت هواپیما را تغییر دهد.

غوابش با بیان این‌که هزینه ‌شرکت‌های هواپیمایی ارزی است، اما درآمد آنها ریالی است، تصریح کرد: ایرلاین‌ها برای هزینه‌های خود، ارز مورد نیاز را اغلب از بازار آزاد تهیه می‌کنند و در این مدت چندان نتوانستیم از اتاق مبادلات ارزی ارز دریافت کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها