صافدل: خودروهای وارداتی با ارز 1226 تومانی باید قیمت‌گذاری ‌شود

رئیس کل سازمان توسعه تجارت با بیان این‌که خودروهای لوکسی که ارز ۱۲۲۶ تومانی گرفته‌‌اند، باید قیمت‌گذاری شود، گفت: نام واردکنندگان خودروهای لوکس را به سازمان‌های بازرسی و نظارتی نظیر سازمان حمایت اعلام کرده‌ایم.
کد خبر: ۵۰۹۷۱۷

حمید صافدل در پاسخ به پرسش فارس، در خصوص دلایل ثبت سفارش خودروهای لوکس با ارز 1226 تومانی اظهار کرد:‌ به عقیده ما هر کالایی که با ارز 1226 تومانی وارد شود، باید توسط سازمان حمایت قیمت‌گذاری شود.

وی افزود: برخی از این خودروها پیش از اولویت‌بندی‌های ارزی ثبت سفارش و در شهریورماه وارد کشور شده است.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت در خصوص اعلام اسامی واردکنندگان گفت: ‌در هیچ کجای دنیا اسامی واردکنندگان را به مطبوعات اعلام نمی‌کنند.

اگر از تعداد خودروهای لوکس اطلاع می‌خواهید به سایت گمرک رفته و خودروهایی با حجم سیلندر بالاتر از 3000 سی‌سی را که شامل خودروهای مازراتی می‌شود جستجو کنید.

وی افزود: نام واردکنندگان خودروهای لوکس را فقط به سازمان‌های بازرسی نظیر سازمان حمایت برای رسیدگی اعلام می‌کنیم.

صافدل گفت:‌ در شش ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته واردات خودرو افزایش داشته است، در حالی که این شاخص در سال 90 نسبت به سال 89 کاهشی‌بوده‌است.‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها