حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
سرگرد ناصر شیدایی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی پلیس، با اشاره به دستگیری دو سارق تلفن همراه گفت: چند روز پیش یکی از شهروندان تهرانی به ماموران کلانتری مراجعه و اعلام کرده بود هنگام تردد در خیابان از سوی دو موتورسوار مورد حمله قرار گرفته و تلفن همراهش سرقت شده است.
وی افزود: با بررسیهای انجام شده از سوی ماموران پروندهای در این زمینه تشکیل و مشخصات تلفن همراه و کارتن و فاکتور خرید آن از شاکی دریافت و تحقیقات پیرامون شناسایی و دستگیری سارقان در محدوده محل سرقت آغاز شد.
شیدایی، عنوان کرد: اقدامات پلیس در این زمینه ادامه داشت تا اینکه یکی از تیمهای گشت انتظامی کلانتری متوجه شد سه نفر در حال خرید و فروش تلفن همراه هستند که با توجه به موقعیت محل، احتمال اینکه هر دو نفر سارق هستند، ماموران گشت انتظامی به آنها نزدیک شدند.
کلانتر 190 مجیدیه عنوان کرد: زمانی که ماموران پلیس برای پرس و جو به این افراد نزدیک شدند، هر سه نفر بسرعت از محل متواری شدند و سعی کردند با استفاده از شلوغی و ازدحام جمعیت از محل فرار کنند که بازداشت شدند.
سرگرد شیدایی افزود: متهمان در کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت تلفن همراه یکی از شهروندان اعتراف کردند که پس از دعوت مالباخته به کلانتری و رویارویی با سارقان، هر دو نفر از سوی وی شناسایی شدند.
رئیس کلانتری 190 مجیدیه تصریح کرد: متهمان با شکایت مالباخته برای تعیین تکلیف به پایگاه چهارم پلیس آگاهی منتقل شدند و فرد مالخر که همراه این دو سارق بازداشت شده بود پس از اعتراف به جرم خود، به دادسرا منتقل شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....