در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
قارچ (ورقه شده): 300 گرم
هویج: یک عدد بزرگ
آویشن تازه: یک قاشق چایخوری
ربگوجهفرنگی: 4 قاشق سوپخوری
لازانیا (خشک): 500 گرم
پنیر پارمزان: یک پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
غذایی مناسب برای بیماران دیابتی و موثر در کاهش وزن
طرز تهیه: بادمجان را به صورت نگینی خرد کنید. به آنها نمک بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید. 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید. درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کردهاید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید. وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
این غذا برای افراد مبتلا به نقرس مناسب نیست
ظرف فر را چرب کنید. کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید. سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید. یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادمجان روی آن بچینید. بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید. این لایهها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.
نقش بادمجان بر سلامت بدن
1 ـ فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
2 ـ کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
3 ـ مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه میشود.
4 ـ مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمیشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم